
Welkom bij barbarella
BarBarella, klein maar fijn. Een petit restaurant waar gezelligheid en geroezemoes de boventoon voert. Bij binnenkomst word je gastvrij ontvangen en kom je aan een van onze tafeltjes of aan onze fijne bar te zitten.
Waarom BarBarella?
Begonnen als een grapje zijn Kabel en Rosalie hun vorige bedrijf Babo liefkozend BarBarella gaan noemen. Onderling samen kletsen over ‘onze BarBarella’ ofwel Babo. Uiteindelijk belde Rosalie vaak naar de zaak en noemde ze zichzelf ‘met de BarBarella’. Aangezien ze hier samen zoveel plezier om gehad hebben was het logisch om hun volgende uitdaging deze voor hen zo persoonlijke naam te geven.
De ongedwongen, intieme sfeer gekoppeld met een passie voor lekker eten en drinken met de persoonlijkheid van Kabel en Rosalie komt terug in petit restaurant BarBarella.
Van Kabelzz keuze tot Coffee Coban
We serveren heerlijke koffie van ons eigen merk, Coffee Coban en serveren mooie wijnen en cocktails die zorgvuldig worden uitgekozen. Ons menu bestaat uit een selectie gerechten bereidt in ons kleine keukentje die à la carte besteld kunnen worden. Kabelzz Keuze menu is dé manier om de BarBarella te ervaren zoals ze bedoeld is. Met oog voor detail, volle aandacht en een bom aan passie en creativiteit maakt de chef een uniek menu die je doet verrassen.
Al onze ingrediënten zijn dagvers en van hoge kwaliteit. Geen kweekvis, geen smaakversterkers, puur en echt.
Rosalie
Van detailhandel naar de horeca
Met een achtergrond in de detailhandel heeft Rosalie jarenlang in Arnhem en omgeving met passie geadviseerd met oog voor de laatste trends. Met haar liefde voor Arnhem en de bruisende horeca heeft ze een andere weg ingeslagen. Na met succes Bar Florian te hebben opgericht, wist ze Arnhem nog een evergreen op de kaart te zetten in Arnhem met BaBo Café. Toen corona in 2020 ons allemaal op pauze zette, koos ze ervoor om de zaak te verkopen. Samen met Kabel stortte ze zich op Coffee Coban om het gemis van de BaBo in Arnhem op te vullen. Het begon toch weer te kriebelen, ondernemend dat ze is. In juni 2022 opende ze samen met Kabel BarBarella. Wat begon als een lunchroom met goede koffie groeide uit tot een petit restaurant in het centrum van Arnhem.
‘Hoe fijn is het voor de stad om 3 totaal verschillende horecazaken voor alle Arnhemmers gecreëerd te hebben!’
Kabel
Vanaf zijn 14de begonnen in de afwas bij het Wolvenbosch in Wolfheze. Kabel is een echte chef in hart en nieren. Al snel maakte hij stappen en kwam hij terecht bij Paul Fagel in Naarden Vesting. Hier heet hij het klassieke Franse koken geleerd. Via restaurant Zin in Loosdrecht naar Blakes hotel in Amsterdam met 5 sterren en 17 punten Gault & Millau, naar chef de cuisine bij het toenmalig nieuw geopende restaurant Envy waar hij na 7 maanden 16 punten Gault & Millau en een Bib gourmand behaald heeft. Hier heeft hij als chef-kok het shared-dining principe in Nederland op de kaart gezet.
Eenmaal terug in Arnhem heeft hij in Babo Café 10 jaar naast al zijn kookkunsten ook het gastheerschap uitgeoefend. Hij noemt dit gastblijheid en wil al zijn gasten blij maken en met een ‘smile’ de deur uit laten gaan. Zo een avond creëren dat ze vergeten dat ze eigenlijk nog even moeten afrekenen.
Als chef bij de BarBarella, zet hij zijn kennis, ervaring en creativiteit volledig in op het creëren van prachtige gerechten voor de gasten. Met Kabelzz Keuze menu kom je in zijn wereld terecht en verrast hij je met smaakcombinaties en sauzen waarvan je je bord zult aflikken. En dat is precies hoe hij het wil zien. Puur genieten en een grote glimlach.
