Voorgerecht

Oester, wisselend per seizoen

€ 4

Coquille carpaccio | passievrucht | limoen

€ 21,5

Tartare gepofte biet | crème van sjalot

€ 19

Steak tartare classique

€ 21,5

Paté en Crôute van wild gevogelte | veenbessen

€ 22,5

Jambon Iberico Pata negra, 100% Bellota | 60 gram

€ 18

Hoofdgerecht

Ravioli huisgemaakt | truffel | parmezaan

€ 26

Vis van vandaag

€ dagprijs

Kalfszwezerik | truffel | Madeira

€ 39

Piepkuiken | peterselie | pommes pavè

€ 34

Côte de Boeuf | béarnaise | aardappelmousseline

€ 42

Kabelzz Keuze menu

3 gangen (voor- tussen- hoofd)

€ 65

4 gangen (voor- 2x tussen- hoofd)

€ 79

5 gangen (voor- 3x tussen- hoofd)

€ 92